top of page

Mitä meille kuuluu?

Tervetuloa lukemaan opiston kuulumisia!

Reksikuva.jpg

Syksyiset terveiset opistolta!

Syyskuu on alkanut ja eli nyt on virallisesti syksy. Valkealan opistolla uusi lukuvuosi on alkanut mukavasti, reilut kolme viikkoa opiskelua takana. Opiskelijat alkavat jo olla tuttuja toisilleen sekä henkilökunnalle. Meillä on tänäkin vuonna tosi mukavia opiskelijoita. Ihan parhaita! Opiston hyvä henki ja yhteisöllisyys tuovat hyvää mieltä niin opiskeluun kuin työntekoon.

Opiston henkilökunnassa on tapahtunut kesällä muutos. Rehtori Pauliina Ahola siirtyi uusiin työtehtäviin toisen työnantajan palvelukseen ja uutena rehtorina toimin minä, Kaisa Majuri. Tulin Valkealan opistolle töihin vuonna 2019 eli nyt on alkanut viides vuosi. Kasvatusaineiden opettaminen tuleville koulukäynninohjaajille on ollut alusta alkaen oleellinen työtehtäväni. Lisäksi olen opettanut matemaattisia- ja reaaliaineita kaikille opiskelijaryhmille. Edellisin lukuvuoden toimin apulaisrehtorina ja siitä olikin luontevaa siirtyä rehtoriksi. Rehtorin työnkuva on tähän asti tuntunut mielenkiintoiselta ja todella monipuoliselta. Tätä työtä ei tehdä yksin, vaan tiimityönä opettajien ja muun henkilökunnan kanssa. Onneksi sekin on meillä huippuporukkaa!

Toinen muutos tänä syksynä on uuden toimipisteen avaaminen. Olemme vuokranneet Kouvolan keskustasta, aivan rautatieaseman vierestä, yhden luokkahuoneen kokoisen sivutoimipisteen. Siellä opiskelun on aloittanut luku- ja kirjoitustaidon ryhmä. Tämän toimipisteen etuna on se, että opiskelijoiden koulumatka on vähän lyhyempi. Toisaalta, siellä ei ole tätä ihanaa järvimaisemaa. Oman työhuoneeni ikkunasta olen saanut ihailla joutsenten lipumista Saanjärven selällä. Onhan se vaan hienoa olla töissä tällaisessa paikassa.

-Kaisa

bottom of page